top of page

Våra behandlingar

_DSC9345_SalongCrown_FotografAndersES_ed
_DSC9395_SalongCrown_FotografAndersES.jpg

Salong Crown erbjuder den bästa kundservicen med professionellt utbildade och engagerade frisörer med passion för att ta fram och förstärka kundens naturliga skönhet. Detta med hjälp av med marknadsledande varumärken och produkter för vårdande och välbefinnande

Klippningar

Herrklippning: 690 kr.

inkluderar en noggrann konsultation, en avslappnande hårtvätt med högkvalitativa produkter och en lättare styling.

Tonårsklippning: 590 kr. (11-16år)

Tonårsklippning inkluderar en noggrann konsultation med våra erfarna stylister och är skapad för att få dig att känna dig själv-och stilsäker. Vår tonårsklippning är utformad för att låta dig uttrycka din unika personlighet genom ditt hår.

Damklippning: 730 kr.

Personlig konsultation där vi tar hänsyn till dina önskemål och behov. Njut av en avkopplande hårtvätt med exklusiva produkter och en lättare styling som framhäver din personliga charm och elegans.

Barnklippning: (t.o.m. 10 år) 490 kr. 

För de små stjärnorna i ditt liv erbjuder vi barnklippningar som är lekfulla och professionella på samma gång.  Inkluderar en omsorgsfull konsultation med både barnet och föräldrarna, en skonsam hårtvätt och en lekfull styling som gör dem redo för varje äventyr.

Färgbehandlingar

För en smidig övergång från vardag till glam är våra kemiska behandlingar skräddarsydda för att framhäva din skönhet. Vårt exklusiva erbjudande inkluderar klippning och sänker priset med 200 kr om du väljer kemisk behandling utan klippning.

Bottenfärg med Elegans:
1790 kr.

Förnya din look med vår bottenfärgsbehandling. Perfekt för dem med utväxt upp till 5 cm, denna behandling ger en vacker nyans och en precis klippning, framtagen för att passa din personlighet och stil. Om utväxten överskrider 5 cm rekommenderar vi vår exklusiva "Helfärg"-behandling för det ultimata lyxiga resultatet.

Lyxig Helfärgsbehandling: 1950 kr.

Vårt exklusiva Helfärgspaket är skapat för den som söker fullständig förvandling. Upplev en förtrollande färgning eller toning av hela håret i en nyans som framhäver din skönhet, inklusive en skräddarsydd efterbehandling som ger en unik glans. Ett mästerverk av elegans och stil, skapat speciellt för dig.

Exklusiv Kreativ Färgning  - Skapad för Dig: 2290 kr.

För den som söker en oförglömlig förvandling, erbjuder vi vår exklusiva kreativa färgning inklusive klippning, från 2400 kr. Vår skickliga frisörskår förvandlar ditt hår med subtila nyanser, från balayage till ombre, skapandes en naturlig och tidlös elegans. Genom avancerade tekniker och konstnärlig frihandsmålning skapas slingor och effekter som framhäver din unika skönhet. Varje behandling inkluderar också en precisionsskärning och en nyansering, för att säkerställa perfektion i varje detalj. Unna dig själv en stund av ren lyx och skönhet – boka kreativ färgning online idag och låt våra experter föra ditt hår till nya höjder av elegans.

Skuggning- Elegans i Varje Strå: 950 kr. 

Njut av en exklusiv skuggningsbehandling, som tar blott 5 min extra, designad särskilt för män som söker perfektion. Denna behandling är skapad för att försiktigt dölja oönskade gråa hårstrån. Med The Grey Blending får du inte bara en färgbehandling – du får en konstnärlig kamouflering som smidigt smälter samman de gråa stråna och ger ditt hår en naturlig och sofistikerad glans. En snabb, lyxig lösning för den moderna gentlemannen

Lyxiga Folieslingor:
Kort  2190 kr. Långt 2490 kr.

Upplev förförisk skönhet med våra exklusiva folieslingor. Perfekt för dig som söker subtil elegans och djup, utförs våra slingor med noggrann precision och omsorgsfull handlag. Välj den klassiska stilen med slingor från botten som ger en mjuk och naturlig känsla. Varje strå är en penseldrag av konst, skapad för att framhäva din unika skönhet på det mest förtrollande sättet

Uppgradera Din Skönhet med Våra Exklusiva Tillval

Klassisk hårinpackning: 100 kr.

Förnya din look med vår bottenfärgsbehandling. Perfekt för dem med utväxt upp till 5 cm, denna behandling ger en vacker nyans och en precis klippning, framtagen för att passa din personlighet och stil. Om utväxten överskrider 5 cm rekommenderar vi vår exklusiva "Helfärg"-behandling för det ultimata lyxiga resultatet.

K18 - För Oöverträffad Hårlux: 300 kr.

Upplev ultimat lyx med K18 - det ultimata valet för dig som söker ett starkt och friskt hårsvall. Vår exklusiva formel inte bara återuppbygger ditt hår, den stärker och skyddar varje strå för att minimera slitage och maximera glans. Bevara hårets naturliga struktur och förhöj dess kvalitet till en nivå av oslagbar elegans. Känn kraften av hälsosamt, livfullt hår med varje applicering av K18.

Royal treatment:
500 kr.

Upplev vår exklusiva Royal Treatment - en kunglig behandling som omfamnar dig i en värld av lyx och avkoppling.

  • Njut av en underbar massagestol och en förtrollande hårmassage under schamponeringen. 

  • Vår personligt skräddarsydda kur är designad för att göra ditt hår glänsande och livfullt.

  • Förhöj din sinnesupplevelse med valfria tilltugg och drycker från minibaren, skapade för att tillfredsställa dina smaklökar och förhöja din njutning. Med vår Royal Treatment får du inte bara en frisyr, du får en oförglömlig och förtrollande resa till total avslappning och överdådig elegans.

Fransar & Bryn

Fransförlängning:

Nytt set från. 1395 kr.

Påfyllning från. 450 kr.

Utforska vårt urval av lösfransar, inklusive de sofistikerade singelfransarna och de dramatiska volymfransarna, båda noggrant fastlimmade på dina naturliga fransar. Skapa en unik och förförisk look genom att kombinera olika typer av fransar, skapad med precision av våra skickliga fransstylister. Varje frans är konstnärligt placerad för att framhäva din skönhet. Endast godkända produkter, som används av exklusiva salonger över hela Sverige, används för din förtroendefulla och eleganta upplevelse. Låt din blick tala volymer – boka din fransförlängning hos oss idag och omfamna den oändliga charmen.

Lash & Brow lift:
1150 kr.

Stig upp varje morgon med piggare utseende genom vår senaste sensation, Lash & Brow lift. Lash lift skapar en naturlig böjning som varar i upp till 8 veckor. Brow lift. Den perfekta lösningen för dem som önskar naturligt snygga bryn utan daglig styling. Våra skickliga experter formar och stylar fransarna och brynen med precision, skulpterar dem till önskad form och färgar dem med noggrannhet. Resultatet är en förtrollande ögonblicks-blick som definierar din skönhet på ett unikt och elegant sätt.

Melany är mycket skicklig och har ett vänligt och professionellt bemötande. Hon är alltid noga med det hon utför. Jag har haft henne som frisör i flera år och kan inte tänka mig att gå till någon annan. Kan varmt rekommendera Melany.

Titti R.

bottom of page